Color System - decolorant in crema

Color System este un decolorant in crema care poate fi utilizat in toate operatiunile de decolorare inclusiv decoloratul la radacina. Este simplu de utilizat si se aplica usor datorita formulei cremoase. Nu miroase, si daca sunt respectate regulile de utilizare, nu irita pielea.

Mai jos va voi arata ce rezultate am obtinut in 2 cazuri, folosind acest decolorant.

1. In prima lucrare, clienta avea un par destul de lung, cu o radacina de max. 3cm par natural in baza 5. Lungimile si varfurile erau vopsite cu vopsea permanenta in baza 6 cu foarte mult rosu.
Obiectivul a fost sa obtinem o culoare cat mai deschisa si sa scoatem cat mai mult din culoarea rosie din par. Dupa cum stiti acest lucru nu este deloc usor, rosu fiind cea mai grea culoare de scos. (si atunci cand vrem sa scoatem negru, tot cu rosu combatem). Tot parte din obiectiv a fost si sa pastram cat mai sanatos parul clientei!
Am efectuat un decapaj cu Color System 1:2 (6%) + o pompita de sampon la fiecare 30ml de crema decoloranta.

Acesta este rezultatul:

inainte dupa isidess

Dupa decolorare am aplicat o culoare in baza 7 la radacina, si pe varfuri am pus Color System 1:3 (1,9%) prin tehnica balayage, apoi am tonalizat la scafa cu o vopsea fara amoniac 1:3 (1,9%). In sfarsit, am aplicat apoi o masca pentru par vopsit.
Culorile care intr-adevar NU CONTIN AMONIAC, sunt extrem de benefice pentru par, dupa un decolorat, deoarece contribuie la resigilarea cuticulei.

Rezultat final:

vopsit isidess

2. In al doilea caz am avut nevoie de o decolorare ulterioara. Desi clienta a venit cu parul decolorat, avea diferite pete lasate de la decolorari si colorari anterioare. Dupa cum bine stiti e mai greu sa decolorezi o culoare in baza 8 cu obiectiv in baza 10 decat sa decolorezi din baza 6 in baza 8. Cu cat parul e mai blond si cu pete cu atat decolorarea este mai anevoioasa.
Am folosit Color System 1:2 (6%) pe baze, lungimi si varfuri; de data aceasta nu am folosit sampon.

Rezultat:

Apoi am vopsit totul cu combinatii diferite de gri si roz, iar rezultatul final este:

color system isidess

Pe noi ne-a incantat rezultatul final, dar cel mai important, clienta a ramas foarte multumita.

P.S.: Cand ma refer la culori „in baza 6”, nu ma refer la 6/0 ci ma refer la toate nuantele din baza 6, adica pot fi ex.: 6/7, 6/73, 6/1. Aceste nuante le aleg in functie de obiectiv si de nuanta pe care o am pe parul decolorat.

Pentru a intelege mai bine cum trebuie sa folosim nuantele si bazele, tinand cont de colorimetrie, va trebui sa urmati cursul meu dedicat pe care il voi lansa in curand. Ramaneti aproape! :-)
Pana atunci va invit sa intrati acum pe Isidess | Shop Produse Profesionale sa achizitionati decolorantul in crema de la HP Firenze (Hair Professional)

decolorant crema hp

 

Shop Online

 

 

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon: 0756 322 564 | 0236 497 232

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess

© 2018 isidess. Toate drepturile rezervate. Interzisa reproducerea si distribuirea continutului de pe acest site.