Geometrix Black Gel - gel de par care mascheaza firele albe

Salut, vreau sa va vorbesc putin despre Geometrix Black Gel – este un gel de par cu fixare lejera care mascheaza temporar firele de par albe.

Cand am auzit prima data de Black Gel am fost foarte curios sa il incerc, recunosc ca eram si putin sceptic, dar voiam neaparat sa il incerc. M-am pus repede pe treaba, l-am comandat si imediat ce mi-a ajuns l-am asezat pe raftul de lucru ca nu cumva sa uit de el la aparitia primului client potential. Inevitabil, in acea zi a aparut si potentialul client, adica cu fire de par albe. L-am utilizat si: am fost foarte multumit!

Geometrix Black Gel acopera foarte „soft” parul alb, nu lasa pete pe pielea capului si nici pe maini, si mai ales nu lasa acel efect de par vopsit pe care personal nu il prea agreez la baieti. Acoperirea nu este 100% ci doar estompeaza putin din stralucirea albului, mentinand acel efect de „gray hair” pe care doamnele il adora la barbati. Vestea buna este ca au inceput sa il foloseasca si fetele, asa, intre un vopsit si celalalt.

geometrix black gel

Este un produs pe care ar trebui sa il aiba toti stilistii profesionisti, pe raftul lor, si pe care eu il recomand din toata inima clientilor salonului nostru.

P.S.: Filmarea este facuta amatorial de noi in salon, fara efecte sau lumini speciale.

HP Geometrix Black Gel 250ml

 

Shop Online

 

 

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon: 0756 322 564 | 0236 497 232

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess

© 2018 isidess. Toate drepturile rezervate. Interzisa reproducerea si distribuirea continutului de pe acest site.