Laminare gene și sprâncene

Laminarea genelor și a sprâncenelor este un proces revoluționar ce iți dezvăluie frumusețea naturală și iți pune în evidentă ochii. Acest

 serviciu este în primul rând un tratament de îndreptare și modelare a genelor și sprâncenelor care conferă volum și întărește firul de păr datorită cheratinei și vitaminelor conținute în produs. Efectul durează până la 4 săptămâni, dar este influențat de tipul firelor de păr și perioada de regenerare naturală.

laminare gene isidess

Tratamentul nu este deloc dureros, din contră, trebuie doar să stați cu ochii închiși pe toată durata procedurii, adică în jur de 2 ore pentru gene și sprâncene, în total.

procedura tratament laminare

Nu au fost semnalate reacții adverse și nu există restricții pentru persoanele purtătoare de lentile de contact. Au fost semnalate foarte rar cazuri de iritații sau disconfort care au dispărut la puțin timp după procedură. Totuși vă recomandăm să consultați un medic oftalmolog dacă reacția adversă nu dispare în decurs de 2-3 ore de la terminarea tratamentului.

Întreținerea este foarte simplă, deoarece nu necesită un ritual special, astfel vă puteți machia sau demachia fără nicio restricție.

La salon Isidess vă așteptăm cu o echipă de profesioniști ce vă pot consilia și lămuri fiecare dubiu. Ne puteți vizita oricând pentru o consultanța gratuită sau puteți suna în salon pentru o programare.

Te așteptăm la noi!

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (zona Casa Rosie).

Telefon: 0756 322 564

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess