Tratament PRO FIBER de la L'Oreal Professionnel

PRO FIBER de la L’Oreal Professionnel este un tratament de reparare cu efect de lunga durata ce poate fi reactivat la nesfarsit acasa in cativa pasi simpli.
1. EXPERTIZA PROFESIONALA. REGENERARE INSTANTANEE. TOTUL INCEPE IN SALOANE.

PROFIBER galati isidess

Este un tratament destinat exclusiv saloanelor de infrumusetare, deoarece numai un profesionist poate evalua nivelul deteriorarii parului pe baza diagnosticului specific gamei PRO FIBER. Coaforul va aplica apoi protocolul potrivit in salon si va oferi sfaturi personalizate privind ingrijirea parului pentru continuarea tratamentului corespunzator, acasa.

Dupa diagnostic, coaforul aplica samponul potrivit in functie de nivelul de deteriorare a parului:

Rectify – Par usor deteriorat
Restore – Par deteriorat
Reconstruct – Par gros foarte deteriorat
Re-Create – Par fin foarte deteriorat

Dupa prima clatire, coaforul efectueaza o tehnica de aplicare profesionala in straturi, mai intai Concentratul potrivit si apoi imediat MASCA ACTIVATOR REGENERATE Long-Lasting Care deasupra, direct peste Concentrat, care insereaza complexul molecular extraordinar APTYL 100. Prima tehnologie care poate sa retina moleculele in fibra capilara pe termen lung.

In trecut, cele mai multe efecte benefice ale ingrijirii parului erau eliminate la prima samponare. Datorita REGENERATE APTYL 100 Long-Lasting Care Activator, moleculele sunt acum inchise adanc in fibra capilara in timpul tratamentului din salon. Complexul molecular APTYL 100 poate fi apoi reactivat dupa 4 spalari si realimentat acasa, iar si iar. Aceasta tehnologie brevetata, unica pentru L’Oréal, este rezultatul a 15 ani de cercetare si descoperiri fundamentale referitoare la par si la structura acestuia.
Protocolul din salon se incheie cu un produs adaptat, tratamentul Leave-In, care nu necesita clatire si ofera protectie parului.

 

Rezultate instantanee imediat dupa protocolul din salon: varfurile par proaspat scurtate. Fibra este ca noua de la radacina pana la varf, ca si cum nici nu ar fi fost deteriorata.

 

2. PROGRAM PENTRU ACASA. TRATAMENT CONTINUU.

profiber salon isidess galati

Rutina PRO FIBER pentru acasa prelungeste efectele complexului molecular APTYL 100 asupra fibrei. In timpul fiecarei samponari, ingrijirea parului este reactivata pentru rezultate cosmetice unice.

Fiecare dintre cele patru game PRO FIBER este destinata tratarii unui anume nivel al parului deteriorat, cu o gama completa de ingrijire a parului realizata acasa: sampon, tratament, masca si tratament fara clatire.

3. PROGRAM PENTRU ACASA. REACTIVAREA TRATAMENTULUI TIMP DE 6 SAPTAMANI.

PROFIBER loreal professionnel galati

In centrul fiecarei rutine PRO FIBER pentru acasa se afla un nou gest, datorita monodozelor RE-CHARGE care contin complexul molecular extraordinar APTYL 100. Monodoza RE-CHARGE se foloseste la fiecare a patra samponare timp de 6 saptamani, prelungind rezultatele obtinute in salon.

 

Va asteptam cu drag la Salon Isidess pentru cea mai frumoasa experienta de ingrijire a parului!

 

Contact

Salonul nostru este situat pe
Bulevardul Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon: 0756 322 564 | 0236 497 232

Site: www.isidess.ro

E-mail: contact@isidess.ro

Facebook: facebook/SalonIsidess

© 2018 isidess. Toate drepturile rezervate. Interzisa reproducerea si distribuirea continutului de pe acest site.