Ganduri

Este deja foarte cunoscuta expresia: nu ai o a doua sansa sa faci o prima buna impresie!
Multe persoane o inteleg exact asa cum e, dar in opinia mea sintagma "prima buna impresie" nu este destul de bine inteleasa.

O prima buna impresie nu trebuie facuta doar la un interviu de angajare, la prezentarea unui nou client, prima data intr-un grup sau la intalnirea cu parintii lui! O poti face in fiecare zi.

Viata noastra e impartita in capitole, subcapitole sau paragrafe si fiecare inceput poate necesita o prima buna impresie.

Felul cum te prezinti luni la job e un nou inceput, iar impactul este foarte semnificativ in raport cu colegii, subalternii si mai ales cu persoanele de grad superior. Daca generezi reactii pozitive poti spori increderea acestora in capacitatile tale si s-ar putea sa te alegi cu noi proiecte, sperand ca asta iti doresti.
Te prezinti la o sedinta si intentionezi sa iei pentru prima data cuvantul, sa-ti spui punctul de vedere, este aceasta ocazia sa faci o impresie buna in acea zi? La scoala si nu doar ca elev sau chiar in familie sunt nenumarate ocazii si fiecare capitol sau paragraf vine cu sansa sa de a te prezenta bine.

Da, este adevarat ca avem doar o sansa la o "prima buna impresie", dar sunt nenumarate cazurile in care trebuie sa tinem cont. Solutia este sa fii mereu atent la decursul povestii :-)

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.