Ganduri

Nu stiu cine a inventat aceasta teorie cum ca parul ar trebui spalat dupa tuns, iar inainte trebuie sa fie... murdar. Nu stiu cine este sau care a fost motivatia celui care a inventat-o.

Poate vin eu din alte vremuri sau poate am mai multa logica, nu stiu, ceea ce stiu si sustin este ca meseria noastra, si anume de hairstylist, este o forma de arta. Ori ca si artist care vrei sa dai viata unei adevarate opere, in cazul nostru clienta, trebuie sa lucrezi in cele mai bune si mai placute conditii, intr-un mediu care sa favorizeze creativitatea... nu-mi spuneti ca mirosul va inspira :-).

Mai mult, am vazut cliente care ies pe usa saloanelor cu parul ud. Daca sunteti de acord cu mine ca tunsul este o arta, iar clienta este opera noastra cum e posibil sa o lasam sa iasa cu parul ud? O creatie artistica trebuie definitivata, finisata in cele mai mici detalii. Un par (nu zic neaparat coafat) doar aranjat dupa tuns, arata clientei si lumii intregi ce ai vrut tu sa exprimi ca si stilist prin acea lucrare, ori clienta nu va putea sa vada asta datorita faptului ca acasa nu va reusi niciodata sa-si usuce parul ca un profesionist.

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.