Ganduri
Autor

Acesta este primul articol al acestui blog si probabil il vor citi doar cunostintele si rudele. Putini la numar, dar nu e descurajant, poate e mai bine, asa cei din jurul meu vor intelege mai bine unde suntem si mai ales incotro ne indreptam.

E deja peste tot cerinta si mai ales necesitatea de schimbare, societatea trebuie schimbata si ne-o cere pana si raul, ramul, pe alta planeta sa fii si tot observi. E logic, vedem la televizor, privim spre apus, visam si dorim o viata mai buna, dar nu schimbam modul de a gandi sau actiona.

Putini au inteles definitia nebuniei "sa faci aceleasi lucruri si sa te astepti la rezultate diferite". Faptul ca trebuie sa schimbam abordarea devine din ce in ce mai evident pentru multi. Am inteles ca imaginandu-ne o lume mai buna e primul pas spre a o construi. Asta propun eu colaboratorilor mei, sa construim o lume mai buna unde toti deopotriva sa ne facem existenta mai placuta. Poate parea utopic, dar nu e. Diferenta o poate face interpretarea gresita a cuvintelor "o lume mai buna". Unii pot intelege fara griji sau fara efort... NU! Dar daca intelegeti ca si mine: "dupa munca si rasplata", ambitie, determinare, viziune, studiu si mai ales vointa, va invit sa luati parte la aceasta schimbare, sa faceti parte din echipa si sa va bucurati de rezultate!

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.