Blog

In acest an, show-ul Grammy nu ne-a incantat doar cu muzica de exceptie ci si cu aparitii spectaculoase ale marilor vedete. Performanta muzicala a marilor artisti, Lady Gaga sau Metallica pana la Beyonce s-a completat cu imaginea fabuloasa, iar toti acesti factori au conturat un show de exceptie. In mijlocul spectacolului muzical, in acest an, show-ul de la Grammy a demonstrat inca o data ca este si un desavarsit show al stilului. Artistii imbracati extravagant sau modern, cu coafuri ireprosabile si atitudine corespunzaroare, au dat inca o lectie legata de ce inseamna stilul. In acest articol ne vom indrepta atentia spre hairstyling-ul marilor aparitii.

Lady Gaga la Premiile Grammy 2017

Lady Gaga la Premiile Grammy 2017

Cea mai evidenta tema care a predominat in seara Grammy-ul a fost look-ul cu extensii. Multe vedete au decis sa adopte acest look in styling-ul lor, vorbim de nume cu impact pe scena muzicala din zilele noastre, le amintim pe Jennifer Lopez, Demi Lovato si Rihanna care au purtat extensii impresionante, mai ales prin lungimea lor. Vorbim de diverse extensii pornind de la cele drepte spre bucle frumos conturate.

Premiile Grammy 2017

Jennifer Lopez, Demi Lovato si Rihanna la Premiile Grammy 2017

Un alt stil predominant ce a putut fi observat pe covorul rosu este cel ondulat. Chrissy Teigen a optat pentru un astfel de hairstyling, dublat de un wet look. Chrissy a fost remarcata astfel prin naturalete si prospetime, afirmand indirect ca simplitatea are de castigat. Mai departe, putem sa vorbim si de Katy Perry care a pregatit ceva total diferit de Chrissy. Onduleurile lui Katy au avut un aspect mai mat si s-au completat perfect cu noua culoare blond aramiu a parului artistei. Frumoasa Carrie Underwood a purtat cel mai natural, sanatos si luminos onduleu in timp ce Marren Morris a optat pentru un styling clasic, dar sic, un onduleu lung si accentuat in partea centrala.

Chrissy Teigen la Premiile Grammy 2017

Chrissy Teigen la Premiile Grammy 2017

Katy Perry la Premiile Grammy 2017

Katy Perry la Premiile Grammy 2017

Care e culoarea ce a predominat in 2017 la acest eveniment major? Afirmam cu siguranta ca pe covorul rosu a fost predominanta culoare blonda light, cele mai multe vedete au adoptat o tema in mod neoficial pe care am putea sa o numim: "Cu cat mai light, cu atat mai bine!" Paris Jackson a dezvaluit noul ei hairstyling mai scurt impreuna cu un blond clasic, iar Halsey a impresionat printr-un look foarte scurt, taiat pixie.

Paris Jackson la Premiile Grammy 2017

Paris Jackson la Premiile Grammy 2017

Si ultima, dar nu cea din urma, imbracata intr-o rochie parca din alta galaxie, una din cele mai apreciate vedete, Beyonce, a optat pentru extensii lungi puse in valoare de un frumos blond foarte deschis. Aceasta a imbratisat textura si buclele naturale, tendinta ce a fost in voga in ultimii ani, o tendinta ce ne place si speram sa o vedem in continuare si pe marile scene. Beyonce ne demonstreaza ca textura naturala este o alegere de exceptie cu orice ocazie!

Beyonce la Premiile Grammy 2017

Beyonce la Premiile Grammy 2017

Astfel, concluzia noastra este ca si in acest an Grammy-ul a fost mai mult decat un show muzical, a fost si un show al stilului unde vedetele au trasat urmatoarele tendinte si unde au aratat ca un look natural nu da gres nici chiar la un eveniment atat de important. Bucle, extensii, blond! Acestea au fost cuvintele predominante pentru seara hairstyling-ul de la Grammy 2017.

Aboneaza-te daca vrei sa fii mereu la curent cu ultimele noutati, oferte si articole!

Contact

Salonul nostru este situat in Strada Siderurgistilor nr.9, bl.PS2 (langa restaurant All Time).

Telefon:   0756 322 564 | 0236 497 232
Site:   www.isidess.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.